Uniek design

See the beauty of everyday things

 

De Pure Sento slip is een moderne tailleslip met een perfecte pasvorm en stijlvolle afwerking. Het Nederlandse ontwerpteam heeft met input van een testteam een revolutionair en comfortabel ontwerp gecreëerd.

| Huidvriendelijk

De slip bestaat uit 95% katoen en 5% elastine. Door het gebruik van hoge kwaliteit materiaal wordt huidirritatie voorkomen.

 

| Zeker en zacht kruisgedeelte

De binnenkant van de slip is voorzien van een onzichtbaar en speciaal ontworpen kruisgedeelte. Dit kruisgedeelte bestaat uit drie huidvriendelijke laagjes die samen afgewerkt zijn, en zorgen voor een speciale absorptie laag.

Doordat deze laag de vloeistof opneemt, kan je het doorlekken van vocht en/of ontlasting voorkomen. Het kruisgedeelte is langer en breder dan bij een normale slip en beschermd – een deel van – de bilnaad.

Samenstelling Pure Sento kruisdeel

  1. DryX
    Deze laag komt als eerst in aanraking met je huid. In het Pure Sento ontwerp is rekening gehouden dat deze laag vloeistof doorlaat. Deze stof voelt zijdezacht aan en is eveneens geschikt voor de (zeer) gevoelige huid.
  2. Ultra Thin Molton 
    Neemt vocht en ontlasting goed op. Door deze extra dunne stof heb je geen last van ongewenste geurtjes.
  3. PUL
    De laatste laag van het Pure Sento kruisdeel is gemaakt van Poly Urethaan Laminaat met zachte badstof. Deze coating is ervoor gemaakt om in alle situaties vocht tegen te houden. De stof is zeer fijn van structuur, 100% waterdicht en in staat om te ademen.

| Perfecte pasvorm

Door de iets hogere ovaalvormige beenuitsnijding snijdt het elastiek niet in de benen, waardoor er geen verplaatsing van huid of vetweefsel zichtbaar is.

 

| Onzichtbaar

De slip heeft alleen stiknaadjes aan de zijnaden en is verder afgewerkt met een bandje wat er plat opgestikt is. Door deze manier van afwerken kunnen wij garanderen dat de slip onzichtbaar is onder je kleding.

| Duurzaam

Omdat er gebruik gemaakt is van het beste katoen blijft de slip prachtig in model, zelfs na vele malen intensief wassen. Lees voor het wassen het wasvoorschrift.

 

| Stijlvolle afwerking

De Pure Sento slip is verkrijgbaar in drie basic kleuren: wit, beige en zwart. De afwerking is met uiterste precisie, met de hand aangebracht. Bijvoorbeeld het detail strikje en drie kleine steentjes.