Ervaringen

“Tijdens het hardlopen verlies ik steeds kleine beetjes urine. Ik gebruikte hiervoor maandverband. Toch was ik er onzeker over omdat het een dikke prop in mijn broek gaf. Door het dragen van de Pure Sento slip hoef ik geen maandverband meer te gebruiken tijdens het hardlopen. Het is een mooie slip die doet wat hij moet doen en onzichtbaar is onder mijn sportkleding.”

Yvette – 27 jaar
Bekkenbodem klachten


“Door mijn chronische ziekte is mijn dunne darm regelmatig ontstoken. Heftige buikpijn en diarree komt regelmatig voor. Iedere dag gebruikte ik maar inlegkruisjes voor het geval dat het mis zou gaan. Sinds twee weken draag ik dagelijks de Pure Sento slip. Ook al moet ik me verschonen als ik een aanval van mijn darmen heb gekregen, de ontlasting blijft wel in mijn slip. De pasvorm is perfect en blijft mooi na vele wasbeurten.”

Gülsen – 38 jaar
De ziekte van Crohn


“Ik heb regelmatig last van ontstekingen aan mijn urineweg. Ondanks goede training van mijn bekkenbodemspieren heb ik toch regelmatig een nat kruis. Ik gebruikte dagelijks inlegkruisjes totdat een vriendin me wees op de Pure Sento slip. Wat een uitkomst. Een mooie slip, die mooi aansluit en een zeker gevoel geeft.”

Chantal – 31 jaar
Chronische urinewegontsteking


“Jarenlang heb ik getobd met urineverlies nadat ik 3 kinderen op de wereld heb gezet.
Speciale fysiotherapie hielp onvoldoende. Ik heb een TVT bandje laten plaatsen in het ziekenhuis maar tijdens lichamelijke inspanning verlies ik toch een beetje urine. Hiervoor gebruikte ik inlegkruisjes. Sinds ik de Pure Sento slip draag heb ik geen inlegkruisje meer nodig gehad. Ik heb geen doorlek verschijnselen meer en draag geen nare luchtjes bij me.”

Shanice – 43 jaar
Verzakking


“Dagelijks gebruikte ik maandverband omdat ik niet wist wanneer ik bloed zou verliezen. Ik voelde me daardoor super onzeker. Deze slip geeft me zekerheid. Mocht ik bloed verliezen dan vangt het kruisdeel dit keurig netjes op zodat ik niet doorlek. Ik heb al mijn slips vervangen door Pure Sento slips.”

Claudia – 47 jaar
Bloedverlies


“Al jaren loop ik bij de maag-darm-lever arts omdat ik last heb van heel gevoelige darmen. Bij drukte op mijn werk, stress, of scherpe kruiden verlies ik een beetje ontlasting. Ik gebruikte preventief inleggers omdat ik bang was dat het me ineens overkwam. Ik voel het te laat aankomen of haal het toilet net niet. Een vriendin van me vertelde over de Pure Sento slip met verhoogd kruisdeel achter. Het geeft me weer zelfvertrouwen. Dankjewel Pure Sento!”

Betty – 55 jaar
Prikkelbare-darmsyndroom


“Helaas heb ik al jarenlang te maken met fistels. Ik vind het lastig om dit ter sprake te brengen. Mijn huisarts wees mij op het bestaan van Pure Sento. Nu blijft mijn kleding eindelijk schoon!”

Toos – 76 jaar
Fistels